Egmond Binnen Buiten

Egmond Binnen Buiten is een stolpboerderij uit 1901 en staat in het pittoreske dorpje Egmond-Binnen. Het is een rustig gelegen dorpje aan de voet van de duinen en heeft een eigen strand, welke per fiets of lopend door de duinen te bereiken is. Op het strand is het vaak heerlijk rustig en er staat in het hoogseizoen een strandtent waar u heerlijk en kopje koffie, lunch of diner kan nuttigen.

Ook is Egmond-Binnen centraal gelegen, op 4 km van station Heiloo, waarvandaan u met 30 minuten in Amsterdam kunt zijn met de trein. Ook het gezellige kustdorp Egmond aan Zee is op 5 km afstand. Daar kunt u met de auto naar strand (betaald parkeren in zomermaanden) en de winkels zijn daar het hele jaar 7 dagen per week geopend.

Ideaal voor wandelaars en fietsers…

Egmond Binnen Buiten leent zich uitstekend voor wandelaars en fietsers. De wandel- en fietsroutes zijn volop aanwezig in het Noord-Hollandse duinreservaat. De duinkaarten zijn aanwezig in appartementen ( 2 kaarten in het 2-persoons en 3 kaarten in het 5-persoons) kinderen tot 18 jaar zijn gratis in duingebied.

Rond april kunt u volop genieten van alle mooie bloemenvelden die volop aanwezig zijn in de Egmondse dorpen en omgeving. Ook staat dan tegenover de boerderij de bollenvelden in bloei.

“Wij zijn Sjaak en Sandra van der Steen. Sinds 1 maart 2019 zijn wij de eigenaren van de woonboerderij Egmond Binnen Buiten. We hebben een dochter Merel van 23 en een zoon Job van 21 die nog thuis woont. We voelen ons helemaal thuis hier en genieten nog elke dag van de rust en ruimte om ons heen.”

Sandra van der SteenGastvrouw eigenaar EBB

Meer informatie opvragen

Fotogalerij