5 Persoons Appartement

5 Persoons Appartement

Het 5 persoonsappartement is een onderdeel van de boerderij. Het appartement is geschikt voor 5 personen. Het heeft een eigen ingang met entree, badkamer en toilet, woonkamer met keuken.

Op de 1e etage bevindt zich een slaapkamer met drie losse bedden en een slaapkamer met twee (losse) bedden die tegen elkaar aanstaan. Ook een babybedje is op aanvraag aanwezig.

De keuken is van alle gemakken voorzien: oven, magnetron, vaatwasser, gasstel, waterkoker, koffiezetapparaat en een Senseo apparaat. De tuin bevindt zich aan de zijkant van het appartement en in de voortuin kan gebruik gemaakt worden van de lange tafel. Ook zijn er twee schommels voor kinderen aanwezig.

Meer Informatie?

Wilt u meer informatie over dit appartement, de verhuurmogelijkheden of anders? U kunt met ons telefonisch contact opnemen en per e-mail of maak gebruik van het contactformulier. We vertellen u graag meer!

“Het was weer heerlijk, we komen er nu al een paar jaar en we komen hier echt tot rust. Genoeg te doen in de omgeving, lekker dicht bij duinen en veel naar strand gewandeld.”

ELLEN EN FRANK DE V.